3H2A3922_edited.png

Ons verhaal

Net zoals mindfulness en yoga hier hun oorsprong heeft,

start ons verhaal in Indië.

3H2A3989.jpg

Hier waren we met eenzelfde doel:

mindfulness en yoga leren
om dit zo goed mogelijk te kunnen doceren.

Yoga had ons beiden een weg gewezen om ons te verlossen van bepaalde lichamelijke klachten, waar westerse geneeskunde ons niet kon helpen.

Het mentale van yoga, mindfulness, creëerde de focus en mentale stabiliteit om efficiënt te kunnen werken naar een leven naar onze waarden.

Onze periode in Indië bestond uit intense lichamelijke en mentale training, waardoor we dichter en dichter naar elkaar toegroeiden.

We bleken elkaar goed aan te vullen:

Ik ben kritisch en wetenschappelijk ingesteld, stabiel, vredig en ik hou van een krachtige practice die meditatief wordt dankzij herhaling.

Arna is creatief, gevoelig, elegant, expressief en ze houdt van een creatieve practice met een focus op alignment en lichaamsbewustzijn.

Yin-Yang, Shiva-Shakti.

3H2A4105.jpg

Na dit vormend jaar wilden we samen

onze droom proberen te verwezenlijken.

IMG_0269.jpg

Wat we samen willen verwezenlijken is dat we zo veel mogelijk mensen in staat stellen om:

- effectief te kunnen leven naar hun waarden

- hun eigen mentale leed te kunnen verminderen

Dit door mensen te leren mediteren.

Ook willen we zo veel mogelijk mensen in staat stellen om hun eigen lichamelijke pijn te verzachten, of op lossen via yoga.

Kortom: stabiliteit, focus, mobiliteit, kracht en heling voor zo veel mogelijk mensen.

In 2018 keerde ik terug naar België, en Arna naar Kazakhstan.

Na een lange immigratieprocedure kon Arna naar België komen,

Gedurende deze periode begonnen we samen onze droom voor te bereiden:

Arna het creatieve, ik het praktische.

3H2A4068_edited.png

Dus we startten klein,

en geleidelijk aan konden we meer en meer mensen bereiken.

3H2A4000.jpg

Waar we teachen evolueert. Na lang het voorrecht gehad te hebben om MIA.H te huren, hebben we onze yogastudio gecreëerd in Maison Florida, Hasselt. En ook zijn we begonnen met teachen in Genk.

Wat we teachen verandert ook geleidelijk.

Vanuit mijn basis van Ashtanga yoga heb ik me geleidelijk aan meer gespecialiseerd in een vrijere beoefening van yoga. Ook evolueer ik geleidelijk naar een krachtigere practice met integratie van meer arm-balans en dierenbewegingen, een primal flow.

Arna heeft, naast haar verdieping in vinyasa yoga, haar pad gevonden naar het teachen van yin yoga. Ook heeft ze geleidelijk aan haar stem, en instrumenten die resoneren met haar stem, gevonden. Cavasana met Arna is geleidelijk aan meer en meer 'sound healing' geworden.

Qua events evolueren we meer en meer naar ecstatic dance en sound healing,

Kortom: we blijven ons verder verdiepen in nieuwe bewustzijns-practices, en zijn heel dankbaar om jullie mee te mogen nemen op dit mooie pad.

3H2A4036_edited.jpg

We kijken er naar uit om jullie te verwelkomen!

Namaste,

 
 

Arna Couper

  • Grey LinkedIn Icon

Mindfulness coach

Yogalerares

I am grateful for life has taken me to many different places, where I got to learn from amazing teachers. Though my greatest teacher appears to be suffering.

Intense pain has brought me on the path of yoga. Through patiently listening to my body I developed a gentle practice of yoga, that healed the pain that was there.

Now life has brought me to Belgium, where I continue on this light path, and I hope to help as many people as possible to work through their pain towards health and presence.

  • Grey LinkedIn Icon

Arnout Louis M. Gielen

ACT Gezondheids-psycholoog

Yogaleraar

De combinatie van twee master-diploma's binnen de psychologie, een stage bij shaolin monniken in China, een lang leertraject bij yogi's in India, lichamelijke inzichten verkregen van een shifu in Singapore, een stabiele eigen beoefening van meditatie en yoga, en extra studies in ACT en mindfulness, maken me zelfzeker over wat ik wil brengen, en hoe ik mensen hiermee kan helpen.

Al deze studies hebben geleid tot simpele en praktische inzichten. Het is mijn passie om mensen meer present te maken via yoga, ACT, en mindfulness. Ik hoop een positieve bijdrage te leveren aan de gezondheid en het geluksgevoel van velen.

Pictures by Lizzy Gaspar

  • Facebook
  • Instagram